Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: "Ακόμα καλύτερα στη συνέχεια"

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν θέλει να γίνει το επόμενο... θύμα έκπληξης.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του είπε πως η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, γι αυτό και θα πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μεσοβδόμαδα, έτσι ώστε στα επίσημα παιχνίδια η ομάδα να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και να κατακτά τους βαθμούς της νίκης. Ο Βελβέρδε γνωρίσει τις δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός και η εικόνα που παρουσίασε στον παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολη μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αν και είναι νωρίς ακόμα για τον αγώνα του Σαββάτου, ωστόσο ο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ουρτάδο ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και έτσι ο άξονας της μεσαίας γραμμής θα παραμείνει ο ίδιος με αυτός του παιχνιδιού με τους Αρκάδες. Στην επίθεση ο Πάντελιτς έχει καπαρώσει τη θέση του βασικού με τα γκολ που πετυχαίνει, ννώ στα άκρα οι Ριέρα, Ρόμενταλ δεν αναμένεται να βρεθούν στον πάγκο. Οσο για τα μετόπισθεν, εκεί θεωρείται απίθανο να αλλάξει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: