Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πέταξαν για Τροντχάιμ οι 'κίτρινοι'. Χαβίτο: «Πάθος και ένταση»

Για το Τροντχάιμ τής Νορβηγίας αναχώρησε το πρωί τής Τετάρτης η αποστολή τού Άρη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρόζενμποργκ στο πλαίσιο των ομίλων τού Γιουρόπα Λιγκ (22:05)Οι 'κίτρινοι' έφτασαν στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 8 το πρωί, με τον Χαβίτο να σχολιάζει στις πρώτες του δηλώσεις ότι χρειάζεται πάθος και ένταση, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

«Γνωρίζουμε καλά ότι η Ρόζενμποργκ θα βγει να πιέσει από την αρχή γιατί θέλει την νίκη. Εμείς όμως αν και γνωρίζουμε ότι οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι δύσκολες αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Για μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας το πάθος και η ένταση.

Το έχουμε καταφέρει εντός έδρας και θα πρέπει και εκτός έδρας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος συμπλήρωσε για το παιχνίδι τής πρεμιέρας των ομίλων, εναντίον τής Ατλέτικο Μαδρίτης και την πιθανότητα να σκοράρει ξανά αύριο:

«Ελπίζω να σκοράρω αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσει η ομάδα. Ξεκίνησα καλά αλλά αυτό που απομένει είναι να δούμε το πω θα συνεχιστεί η χρονιά».

«Κοντά οι γραμμές μας»

Από την πλευρά του ο Τόνι Κάλβο σχολίασε: «Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και αν οι γραμμές μας είναι κοντά όλα θα πάνε καλά. Νιώθω πολύ καλά αρκεί να πάρω μερικά αγωνιστικά λεπτά».

Η αποστολή τού Άρη

Σάκης Πρίττας, Θέμης Κουλουχέρης, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλης Σηφάκης, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκος Λαζαρίδης, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστας Μενδρινός, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκος Βελλίδης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστας Καζναφέρης, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστος Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: