Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο σκάνδαλο με Ρούνεϊ!

Δεν έχουν τελειωμό τα... σκάνδαλα που διαπράττουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας, αφού μετά τους Τζον Τέρι, Πίτερ Κράουτς και Άσλεϊ Κόουλ ο Γουέιν Ρούνεϊ φαίνεται πως απατούσε τη γυναίκα του με ιερόδουλη! «Φωτιές» στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ... άναψε η 21χρονη ιερόδουλη Τζένιφερ Τόμπσον, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Άγγλος διεθνής επιθετικός είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της όταν η γυναίκα του ήταν έγκυος!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν οι αγγλικές εφημερίδες «News of the World» και «Sunday Mirror», ο 24χρονος παίκτης πλήρωσε για να κάνει συνευρεθεί με τη νεαρή ιερόδουλη, ενώ οι σχέσεις τους στη συνέχεια έγιναν... συστηματικές:

«Ο Γουέιν απολάμβανε σίγουρα τις συναντήσεις μας και δεν έδειχνε να νοιάζεται για τη γυναίκα του. Νομίζω ότι πιστεύει πως είναι ανίκητος και άτρωτος. Ως γυναίκα, δεν θα ήθελα να μου είχε κάνει τέτοιο πράγμα, ειδικά αν ήμουν έγκυος», ανέφερε η νεαρή γυναίκα σε δηλώσεις της, ενώ στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι
ο Ρούνεϊ κανόνιζε να βρεθεί με την Τόμπσον σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, την έπαιρνε μαζί του σε εκτός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» και την είχε ως συνοδεία σε πάρτι της αγγλικής ομάδας.

Από την πλευρά της, η γυναίκα του άσου της Γιουνάιτεντ, Κόλιν Μέρι ΜακΛόουλιν, εμφανίζεται αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο από τον διεθνή φορ.
Πάντως, εκείνος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό του πρόσωπο:

«Η ζωή μου έγινε ερείπια... Καταστράφηκε. Ήμουν τόσο ηλίθιος. Η Κολίν δεν θα με συγχωρήσει αυτή τη φορά. Θα με παρατήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: