Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Καταδικάζει το «ντου» ο Ηρακλής!

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει την επίθεση που έγινε στον Βασίλη Μπορμπόκη στο φιλικό του «γηραιού» με τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ΑΕΚ δεν είχε ενημερώσει για παρουσία σκάουτερ της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οσον αφορά στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε κατά το χθεσινοβραδινό φιλικό προς τιμήν του Νίκου Κασάπη, στο Καυτανζόγλειο και είχε να κάνει με τον απεσταλμένο scouter της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Βασίλη Μπορμπόκη και το οποίο, εκ προοιμίου καταδικάζει σαφέστατα ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής σαφή και απόλυτα:

1) Δεν υπέπεσε το παραμικρό στην αντίληψη οποιουδήποτε μέλους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στελέχους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ή κάποιου στελέχους ασφαλείας.

2) Δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου υπευθύνου το παραμικρό, ακριβώς διότι ο κ. Μπορμπόκης και η ΠΑΕ, την οποία εκπροσωπούσε με την παρουσία του στην αναμέτρηση, δεν επέλεξαν την απαιτούμενη και γνωστή, όσο και συνήθη, για όλες τις ομάδες της Super League (και όχι μόνο) διαδικασία, η οποία προβλέπει την αποστολή επίσημου εγγράφου στη γηπεδούχο ΠΑΕ, με το οποίο θα ενημερώνεται να διαπιστεύσει τον απεσταλμένο scouter και, βεβαίως, να αναλάβει τις ευθύνες φιλοξενίας του. Αντ' αυτού επελέγη από τον κ. Μπορμπόκη και προφανώς από την ομάδα του, η έλευση εν κρυπτώ, αναλαμβάνοντας, παράλληλα και την ευθύνη αυτής της επιλογής.

3) Στον ίδιο αγώνα βρέθηκε ο scouter του Ατρομήτου (προσεχούς αντιπάλου του ΗΡΑΚΛΗ), κ. Miodrag Medan, συνοδευόμενος από συνεργάτη του, οι οποίοι διαπιστεύθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τη γηπεδούχο ΠΑΕ, μιας και η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε φροντίσει να ενημερώσει εγγράφως για την εκεί παρουσία τους.

Αύριο, Δευτέρα 06/09, στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των Μέτρων Τάξης της αναμέτρησης του Σαββάτου (11/09), μεταξύ Ατρομήτου και ΗΡΑΚΛΗ. Τον ΗΡΑΚΛΗ θα εκπροσωπήσει στη σύσκεψη ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος.

Ημέρα ανάπαυσης η σημερινή (05/09) για τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ, με την ομάδα να επανέρχεται στις προπονήσεις από αύριο, Δευτέρα 06/09, στις 18:00 το απόγευμα, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Ουσιαστικά, αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ο Απόστολος Βέλλιος εξακολουθεί να απουσιάζει από το πρόγραμμα της ομάδας, μετέχοντας στις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων. Μάλιστα, στο χθεσινό (04/09) φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα της Αυστρίας, επί αυστριακού εδάφους, ο κεντρικός επιθετικός του ΗΡΑΚΛΗ αγωνίστηκε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 54΄ της αναμέτρησης. Στον αγώνα επικράτησαν οι Αυστριακοί με 3-1.

Ο Dani, εκμεταλλευόμενος το σημερινό ρεπό της ομάδας, μεταβαίνει στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Cluj, προκειμένου να παραλάβει την οικογένειά του και όλα τα προσωπικά αντικείμενά τους. Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη οδικώς, προκειμένου να φέρει μαζί του και το αυτοκίνητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: