Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Πιθανές αλλαγές στο σχήμα αλλά και στα πρόσωπα της αρχικής 11αδας σκέφτεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης στην Κροατία. Αύριο το πρωί πετάει για Ζάγκρεμπ η Εθνική.
Tο κλασσικό 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στην αναμέτρηση με την Κροατία, βλέποντας πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε στον πρώτο αγώνα με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη. Ο Σάντος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με δύο αμυντικούς χαφ, με τους Τζιόλη και Καφέ να διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Κατσουράνη, σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Μπροστά τους λογικά θα είναι ο Τοροσίδης ως δεξί χαφ και ο Καραγκούνης αριστερά ενώ η θέση του επιτελικού μέσου ακόμη είναι ανοιχτή με το Νίνη να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει δανεικός.

O Σάντος πάντως τόνισε στους παίκτες του πως δεν χάθηκε ακόμη τίποτα, ενώ για να αποφορτίσει το κλίμα τους έδωσε άδεια να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα χτες(04/09) το βράδυ, μετά την προπόνηση στην οποία έκαναν αποθεραπεία όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα. Για τον 56χρονο τεχνικό το σημαντικό είναι να βελτιωθεί το δημιουργικό κομμάτι της Εθνικής, και η επίθεση, φέρνοντας πιο κοντά τις γραμμές, ώστε να μειώσει τα άσκοπα χιλιόμετρα των Ελλήνων παικτών.

Η αποστολή της Ελλάδας θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί (στις 11:00) με πτήση τσάρτερ για το Ζάγκρεμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: