Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα.... Το σερί της Flu ...

Επιμέλεια-Tenorio


Την καλησπέρα μού σε όλα τα φιλαράκια.



Έίναι καί αυτά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ρε παιδί μου ,πού λίγο πολύ όσο να΄ναι, μας βγάζουν εκτός στοιχηματικού ρυθμού με τις διακοπές των πρωταθλημάτων. Η αλήθεια είναι ,ότι καί η ομάδες δεν έχουν βρεί τα πατηματά τους, δεν έχουμε ακόμη συνεχόμενες αγωνιστικές έτσι ώστε να έχουμε σαφή εικόνα, όσο όμως περνάνε οι αγωνιστικές, θα είναι σε θέση καί η στήλη να είναι καί αυτή, σε συνεχεί στοιχηματικό ρυθμό.

Πάμε τώρα στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


Brentford - Sheffield (2)

Πολύ κακό το ξεκίνημα στην κατηγορία γιά την Brentford, η οποία στα 4 πρώτα παιχνίδια δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης.Μετρά 3 ήττες, καί 1 ισοπαλία.Αρκετά ευάλωτη η αμυνά της , καθώς έχει προλάβει να δεχτεί ήδη 8 γκόλ, κάτι πού μεταφράζεται στατιστικά, σε 2 τέρματα παθητικό ανά αγώνα.Μεσοβδόμαδα πάντως προκρίθηκε στο League Trofy νικώντας εκτός έδρας την ομάδα της Steveneitz με σκόρ 0-1.

Σε πολύ δυνατή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Sheffield, πού μετά από 4 αγώνες στο πρωτάθλημα, μετρά 3 νίκες, καί 1 ισοπαλία.Προέρχεται από 2 σερί νίκες, με την τελευταία να είναι εκτός έδρας επί της Hartlepool με το εντυπωσιακό 0-5 !. Μεσοβδόμαδα έκανε νέα νίκη, αυτή την φορά γιά το θεσμό τού League Trofy , επί της Notts County με σκόρ 2-1.

Δίκαια είναι το φαβορί τού αγώνα ,είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ,έχει καί την παράδοση με το μέρος της.


Θα ρισκάρω στο διπλό της Sheffield σε απόδοση (2.15)




Granada - Valladolid (2)

Δύσκολη θα είναι η χρονιά γιά την νεοφώτιστη Granada στο να κρατηθεί στην κατηγορία, καθώς δεν πρόκειται καί γιά καμία σπουδαία ομάδα.Στο πρώτο της παίχνίδι στην κατηγορία , μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, είδε την σκληρή πραγματικότητα, γνωρίζωντας την ήττα από την ομάδα της Betis με σκόρ 4-1. Πολύ δύσκολο, θα είναι καί το σημερινό παιχνίδι για την Granada, καθώς θα αντιμετωπίσει σαφώς μιά καλύτερη, καί πιό έμπειρη ομάδα από αυτήν .

Καλό το ξεκίνημα γιά την Valladolid, πού επιβλήθηκε άνετα εντός έδρας επί της Viulliareal B. με σκόρ 3-0. Είχε πάθος , όρεξη , φρεσκάδα στο παιχνίδι της , επαίξε καλό ποδόσφαιρο καί έφτασε άνετα στην νίκη. Σαφώς πίο έμπειρη η Valladolid, πού μπορεί να εκμεταλευτεί το άγχος καί την απειρία της Granada στην κατηγορία.


Επιλογή το διπλό της Valladolid σε απόδοση (2.55)



Guarani - Fluminense (2)

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει η Fluminense , πού μετά από 15 σερί αγώνες παραμένει αήττητη.Διαθέτει την καλύτερη άμυνα καί επίθεση τού πρωταθλήματος, με 31 γκόλ ενεργητικό, καί 14 γκόλ παθητικό.Αν καί δεν κερδίζει τελευταία, καθώς έχει 2 σερί ισοπαλίες, δεν παύει όμως να είναι η καλύτερη ομάδα, με την καλύτερη φόρμα στη κατηγορία αυτή την στιγμή.


Θα ρισκάρω στο διπλό της Fluminense σε απόδοση (2.25)



Στη σούμα, οι επιλογές μου σε τριάδα καρφί με : Sheffield Wensday - Valladolid - Fluminense.


Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: