Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Υποσχέσεις από Φατί και Πορτίγια

Υποσχέσεις από Φατί και Πορτίγια

Το φιλικό στα Γιάννινα πέρα από χρήσιμα συμπεράσματα στον Έκτορ Κούπερ έδωσε την ευκαιρία και για πρώτα δείγματα γραφείς για δύο ποδοσφαιριστές νέους στο ρόστερ της ομάδας του Άρη. Ο Ρικάρντο Φατί και ο Αλβάρο Πορτίγια –περι αυτών ο λόγος- άφησαν υποσχέσεις με την χθεσινή τους παρουσία. Υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον μάλιστα, καθότι αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν όποτε τους ζητηθεί από τον Έκτορ Κούπερ.
Αρχικά, ο Ρικάρντο Φατί αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Ο 24χρονος Γάλλος είχε αρκετά καλή παρουσία στον χώρο του κέντρου. Χάρη στα σωματικά του προσόντα, όπως το ύψος του, ο Φατί γεμίζει το κέντρο της ομάδας. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ παίζει και καλά με την μπάλα κάτω, αφού δείχνει να έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Βέβαια αυτά, είναι τα πρώτα συμπεράσματα για τον Φατί. Άλλωστε, ο 24χρονος αγωνίστηκε μετά από αρκετό διάστημα αποχής και όμως έδειξε σε καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ του Νέτο προήλθε από δική του κάθετη πάσα, κάτι που έδειξε πως έχει σαν ένα καλό ακόμη στοιχείο του.
Όσο για τον Πορτίγια, ο 24χρονος Ισπανός αγωνίστηκε για 45 λεπτά, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αφήνοντας τον Κούπερ ικανοποιημένο και όπως όλα δείχνουν αύριο το πρωί –οπότε και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις- θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: