Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτές είναι οι Ελπίδες μας

Γνωστή αθλητική σελίδα με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής Ελπίδων στα μπαράζ του Euro 2011, σας παρουσιάζει τους 30 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα Ελληνικά χρώματα στον προκριματικό όμιλο.

Τέρμα

Στέργιος Γιακουμής 22

Κυριάκος Στρατηλάτης 22

Νίκος Μπαμπανιώτης 21

Κώστας Λάμπρου 19

Άμυνα

Κυριάκος Παπαδόπουλος 18

Λεωνίδας Αργυρόπουλος 20

Τάσος Παπάζογλου 22

Γιάννης Σκόνδρας 20

Μιχάλης Μπουκουβάλας 22

Σωκράτης Παπασταθόπουλος 22

Ανέστης Αργυρίου 22

Κέντρο

Γιώργος Σιάκας 22

Γιώργος Ιωαννίδης 22

Γιάννης Παπαδόπουλος 22

Βασίλης Πλιάτσικας 22

Σάββας Γκέντσογλου 20

Ανδρέας Λαμπρόπουλος 22

Ελίνι Δημούστος 22

Δημήτρης Σιόβας 22

Σωτήρης Νίνης 20

Παντελής Ριζογιάννης 22

Βασίλης Κουτσιανικούλης 22

Παναγιώτης Ταχτσίδης 19

Άρης Σοϊλέδης 19

Κωνσταντίνος Φορτουνης 18

Γιάννης Φετφατζίδης 19

Επίθεση

Μιχάλης Παυλής 21

Θανάσης Παπάζογλου 22

Δημήτρης Γιάντσης 22

Θανάσης Παπάζογλου 22

Κώστας Μήτρογλου 22

Όλοι οι παραπάνω παίκτες αγωνίστηκαν σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι και ο καθένας βοήθησε από τη μεριά του στην πρόκριση της Εθνικής. Σε όλους τους αγώνες (8) έπαιξε ο Δημούστος και ο Σιόβας ενώ ένας ματς μόλις έχασε ο Κουστιανικούλης. Από 6 συμμετοχές είχαν οι Κ. Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιάκας, Ιωαννίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης και Μήτρογλου.

Τα αστέρια

Σίγουρα από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι κάποιοι που ξεχωρίζουν. Ο Σωτήρης Νίνης και ο Κώστας Μήτρογλου παίζουν ήδη στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Βασίλη Πλιάτσικα που παίζει στη Σάλκε συμπαίκτης με τον Κύριάκο Παπαδόπουλο. Το μεγαλύτερο όνομα όμως από όλα είναι εκείνο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που πλέον είναι βασικός στην Εθνική Ανδρών ενώ το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Μίλαν.

Τα νέα ταλέντα

Ο τερματοφύλακας της Φέγενορτ, Κώστας Λάμπρου, ο Κώστας Μανωλάς (αν και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι αν και κλήθηκε) καθώς και οι Γκέντσογλου, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Σοϊλέδης έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, και θα πάρουν στις πλάτες τους τη νέα Εθνική ομάδα των Ελπίδων

Πλέον ο στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά της Δανίας από τα μπαράζ του Οκτωβρίου, κάτι το οποίο μοιάζει εφικτό αν οι Έλληνες παίκτες συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: