Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μειώνονται τα προβλήματα

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μειώνονται τα προβλήματα
Με το μυαλό στη βελτίωση και την αξιοποίηση του κενού διαστήματος της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους. Όπως είναι λογικό δε μπήκαν ακόμη σε λεπτομέρειες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο ωστόσο θα αναλύσει ο 42χρονος τεχνικός στην πορεία, και οι «κυανόλευκοι» έριξαν και πάλι βάρος στην τακτική.
Όπως είχε προαναγγελθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συνέχισαν την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση στις 5:00 στη Μίκρα. Σ’ αυτήν πραγματοποίησαν ασκήσεις πάνω στην τακτική, δίχως ωστόσο να προβαίνουν σε ιδιαίτερα αναλυτική άσκηση όπως εκείνη της Τρίτης. Δούλεψαν πάνω σε κομμάτια τα οποία έχει εντοπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης πως χρειάζεται βελτίωση ο Ηρακλής, χωρίς να υπάρχει μεγάλη πίεση και ένταση όπως πριν τις επίσημες αναμετρήσεις.
Δύο οι επιστροφές
Στη χθεσινή προπόνηση υπήρξαν θετικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κανακούδης μετά από την επιβάρυνση που αισθάνθηκε, πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και διαθέσιμος στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός πέρασε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Η δεύτερη επιστροφή που σημειώθηκε χθες δεν ήταν αγωνιστικής φύσης. Ο Γιώργος Κυριαζής, είχε ζητήσει και είχε εξασφαλίσει άδεια, μεταβαίνοντας για προσωπικούς λόγους στην Ιταλία. Ο κεντρικός αμυντικός του Ημίθεου, βρίσκεται από χθες και πάλι στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Καλύπτουν το έδαφος
Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Ντάιγκο Koμπαγιάσι και Στέλιου Ηλιάδη, αμφότεροι βρίσκονται στη διαδικασία πλήρους αποθεραπείας τους. Ο Ιάπωνας εκτός από τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, πραγματοποιεί εντατικό πρόγραμμα, συνεχώς αυξανόμενο στο γυμναστήριο. Όσον αφορά στον Έλληνα μέσω, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικούς ρυθμούς και να αισθάνεται καθημερινά ολοένα και καλύτερα.
Σήμερα η ομάδα θα πραγματοποιήσει στις 5:00 το απόγευμα στη Μίκρα την τελευταία της προπόνηση πριν από το αυριανό φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής στο Καυτανζόγλειο. Παράλληλα από Δευτέρα (όταν και θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι «κυανόλευκοι») το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλάζει και καθημερινά θα ξεκινούν στις 11:00 το πρωί στη Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: