Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

O πλανήτης παίζει μπάλα!

Μια εβδομάδα Εθνικών ομάδων είναι αυτή που μας έρχεται, με τη διεξαγωγή αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2012 και του Κόπα Άφρικα, καθώς και για τα Ευρωπαϊκά των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ υπάρχουν και σημαντικά διεθνή φιλικά παιχνίδια.
Περισσότεροι από 100 αγώνες Εθνικών ομάδων θα γίνουν μέχρι την Τετάρτη.
Μάλιστα πριν μπούμε στο κυρίως πιάτο με τις αυριανές αναμετρήσεις των… μεγάλων Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2012, οι οποίες διεξάγονται αύριο, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλομορφία, με 2 αγώνες για τα μπαράζ του Euro 2011 κάτω των 21, άλλους 8 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού των Νέων αλλά και 4 διεθνή φιλικά παιχνίδια όπου ξεχωρίζει η κόντρα της Βραζιλίας με το Ιραν στην Ασία.
Αύριο οι αγώνες πολλαπλασιάζονται με τη διεξαγωγή 21 αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2012, όπου θα πραγματοποιηθούν μεγάλα ντέρμπι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Επίσης θα έχουμε το δεύτερο πιάτο των μπαράζ του Ευρωπαϊκού των Ελπίδων με 3 αγώνες και 6 αγώνες για το Ευρωπαϊκό των Νέων! Τέλος αύριο θα γίνουν και 9 δυνατά φιλικά παιχνίδια σε όλη την υφήλιο όπου ξεχωρίζει η κόντρα της Ιαπωνίας με την Αργεντινή στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Θέλετε κι άλλο; Το Σάββατο διεξάγεται το τελευταίο πιάτο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2012 με δύο αγώνες, ενώ στη μάχη της πρόκρισης μπαίνουν και οι ομάδες της Αφρικής για το Κύπελλο Εθνών όπου θα γίνουν 9 αγώνες. Η μάχη στις μικρές ηλικίες θα συνεχιστεί με τα μπαράζ του Euro των ελπίδων ενώ για τα προκριματικά των Νέων θα γίνουν 8 αγώνες. Τέλος, για μια ακόμη ημέρα θα υπάρχουν φιλικές αναμετρήσεις σε όλες τις γωνιές της γης.
Και κλείνουμε με την Κυριακή όπου δεσπόζουν και πάλι τα προκριματικά του Κυπελλου Εθνών Αφρικής με άλλες 8 αναμετρήσεις, ενώ οι 6 αγώνες των προκριματικών του Euro των Νέων αλλά και τα δύο φιλικά κλείνουν το μαγικό πρόγραμμα των αγώνων.
Και οι μάχες θα κορυφωθούν και από εβδομάδα με… άλλες τόσες αναμετρήσεις, αλλά ας μείνουμε αρχικά στην πανδαισία των επόμενων ημερών και επιστρέφουμε και με τις υπόλοιπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: