Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παρασκευή πιάνει δουλειά ο Χιμένεθ


Η απεργία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν επέτρεψε στον Μανόλο Χιμένεθ να βρει εισιτήρια και έτσι ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής μαζί με τους τρεις βοηθούς του. Μάλιστα, συνοδεία των ανθρώπων της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ελλάδα-Λετονία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Εν αναμονή του Μανόλο Χιμένεθ, η πρόσληψη του οποίου ήταν κύριο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Χρήστος Πατσατζόγλου λόγω ενοχλήσεων στη μέση περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία. Πάντως η κατάσταση του «Πάτσα» δεν εμπνέει ανησυχία, όπως και του Νάτσο Σκόκο που συνεχίζει τη θεραπεία λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Νίκος Γεωργέας που θα χρειαστεί ακόμη καιρό για να επιστρέψει στη δράση. Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε για τις 10:00 και εφόσον έχει έρθει στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ, θα γίνει υπό τις οδηγίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: