Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Για νέο sold out με Λεβερκούζεν

Η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς με την Λεβερκούζεν. Τα «μαγικά χαρτάκια» θα τεθούν στην κυκλοφορία από το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:30 και αναμένεται να υπάρξει sold out. Ο ενθουσιασμός στο «κίτρινο» στρατόπεδο είναι διάχυτος μετά τη νίκη στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ αλλά και των καλών εμφανίσεων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται κατάμεστο, όπως και στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:30 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Μπάγερ Λεβερκούζεν, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις Θύρες 2 και 6 κοστίζουν 35 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή είναι 40 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 60 ευρώ. Η θύρα 5 θα μείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας λόγω της παρουσίας στην θύρα 4 των φιλάθλων της Μπάγερ Λεβερκούζεν που θα παραλάβει 800 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 το πρωί ως τις 21:00 από το ARIS MEGASTORE. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα ευρωπαικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: