Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σλούκας: «Κίνητρο ο Ντρούκερ»

Η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του Σαρόν Ντρούκερ, αλλά και οι στόχοι της ομάδας, ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Κώστα Σλούκα να θέλει να αγωνιστεί στον Άρη. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ των «κιτρίνων», ανέφερε ότι από μικρός θαύμαζε την ομάδα και ότι όνειρο του ήταν να φορέσει κάποτε τη φανέλα της και να αγωνιστεί με αυτή.

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Άρη, κ. Γιάννη Δαμιανίδη, και τον προπονητή της ομάδας, κ. Σαρόν Ντρούκερ, για την επιμονή που έδειξαν ώστε να με αποκτήσουν. Ο Αρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη, έχει στόχους και αυτοί ήταν οι λόγοι που ήθελα να αγωνιστώ εδώ. Όνειρό μου ήταν να έρθω κάποια στιγμή τον Άρη καθώς από μικρός παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδας», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα arisbc.gr.

Αναφορικά με τον Σαρόν Ντρούκερ, ο Κώστας Σλούκας επισήμανε:
«έχω ακούσει τα καλύτερα για τον προπονητή του Άρη. Η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο κόουτς είναι ένα επιπλέον κίνητρο για σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Είναι ένας προπονητής που έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες του και του αρέσει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να έχουμε μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: