Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Υποκλίθηκε στον Σισέ ο Μπουμσόνγκ

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φιλοξενήθηκε από το "Canal +" και πιο συγκεκριμένα στην αθλητική εκμπομπή "Ραντεβού την Κυριακή". Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον Παναθηναϊκό που αποτελεί το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τον Τζιμπρίλ Σισέ, την Εθνική Γαλλίας και τον Γκι Ρου...

Αναλυτικά:
- Για τον Παναθηναϊκό: "Πρωταγωνιστούμε στην Ελλάδα και έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ανταγωνιζόμαστε τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην αρχή, αλλά ακόμα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας".

- Για τον Τζιμπρίλ Σισέ: "Ο Σισέ είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και αποτελεί ευτυχία να τον έχω συμπαίκτη μου. Έχει αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και πέτυχε σημαντικά γκολ για την ομάδα".

- Για τη λεκτική αψιμαχία του με τον Λιονέλ Μέσι στο "Καμπ Νου": "Είχα μια αψιμαχία με τον Μέσι, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Απλά και αυτός έπρεπε να συγκρατηθεί".

- Για τον Γκι Ρου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκομπή και του έπλεξε το εγκώμιο, είπε: "Έπαιξα την καλύτερη μου μπάλα στην Οσέρ, κάτω από τις οδηγίες του".

- Για τους "τρικολόρ", υποστήριξε: "Αν η Τσέλσι ήταν... εθνική ομάδα, θα ήταν δυνατότερη από την Εθνική Γαλλίας. Έχει μεγαλύτερη συνοχή και οι παίκτες της αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλύτερα στα ματς, στοιχεία που πρέπει να αποκτήσει και η Γαλλία τους μήνες που έρχονται".

- Τέλος για τον Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο ο παλαίμαχος Ιταλός Μάρκο Σιμόνε χαρακτήρισε μέτριο επιθετικό, δήλωσε: "Δεν συμφωνώ καθόλου με τον Μάρκο. Για μένα, ο Μπενζεμά είναι ένας από τους πιο προικισμένους επιθετικούς που έχω συναντήσει. Σίγουρα δεν έχει το προφίλ του Ιντζάγκι. Δεν έχει το καλύτερο τελείωμα, αλλά είναι ένας από τους πιο ικανούς στράικερ μπροστά στο τέρμα. Αλλά ας πάρουμε υπόψη τις συνθήκες. Δεν παίζει πολύ στη Ρεάλ και δεν έχει το ρυθμό αυτή την εποχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: