Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αυτή ήταν… Εθνικάρα!

Μπορεί να χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές, μπορεί να «φλέρταρε» έντονα με τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά ο Εθνικός είναι ξανά εδώ!

Οι Πειραιώτες έκαναν… μαγκιόρικο πέρασμα από το «Ελ Πάσο», επικράτησαν 2-1 της Καλλιθέας και σημείωσαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Γκουλή «πάγωσε» τους γηπεδούχους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 33’ με τον Ουατάρα και πήγε με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια.

Παρόλο, λοιπόν, που… άμα τη επιστροφή από αυτά (46’), ο Μαρουκάκης έφερε την κατάσταση «στα ίσια», ο Εθνικός είχε και πάλι την απάντηση.

Σχεδόν πάνω στα πανηγύρια των γηπεδούχων για την ισοφάριση, ο Περέιρα «χτύπησε» (48’) για τους Πειραιώτες και δίνοντας τους βαθμολογικό «οξυγόνο», έστειλε ταυτόχρονα την Καλλιθέα να τους… αντικαταστήσει κάτω από την «καταραμένη» ζώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Κουτρουμπής (76' Ντακόλ), Ηρακλής, Πινδώνης, Κατσαρός, Καλτσάς (46' Μαρουκάκης), Τσάνα, Καραδήμος, Πλατέλλας (46' Φαμπίνιο).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης, Παγώνης, Κοκκίνης, Σύρος (80' λ.τ Παστός), Ψιάνος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Περέιρα (69' Στρατάκης), Ουατάρα, Χανιώτης, Τσεμπερίδης (57' λ.τ Κωστάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαζρής, Καραβασίλης (Καβάλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: