Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"Πάνω απ΄όλα η ομάδα"

Δημιουργικότητα και φαντασία θα πρέπει η Εθνική ομάδα την Τρίτη για να φτάσει στη νίκη κόντρα στο Ισραήλ όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος δεν στάθηκε στις απουσίες των Τοροσίδη, Τζιόλη λέγοντας:"Πάνω απ΄όλα είναι η ομάδα". Βύντρα, Καφές και Σαλπιγγίδης τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.Ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει του επόμενου αγώνα για τα προκριματικά του "EURO 2012".
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα την Τρίτη κόντρα στο Ισραήλ,αρχικά απάντησε:"Πρέπει να έχουμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας με στόχο να σκοράρουμε και  ταυτόχρονα να είμαστε καλά οργανωμένοι ώστε όταν χάνουμε την μπάλα να μπορέσουμε να την κερδίζουμε ξανά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα για μας".

Σχετικά εξάλλου με τα ατού του αντιπάλου, ο Φερνάντο Σάντος, είπε:"Είναι η συμπαγής άμυνα που έχει κυρίως λόγω των δύο αμυντικών χαφ που δουλεύουν όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα κυριότερα όπλα του αντιπάλου από εκεί και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς".

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την παρουσία του Βύντρα αντί του Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας την οποία είχε ήδη προαναγγείλει, επιβεβαίωσε ότι ο Καφές θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή ενώ για το αν θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης αντί του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, απάντησε:"Πάντα έχουμε σαν γνώμονα να φρεσκάρουμε την ομάδα για να δώσουμε κινητικότητα", ανέφερε.


Για τις απουσίες γενικότερα, είπε:"Πιο σημαντική είναι η ομάδα, όχι οι παίκτες. Πάνω απ΄όλα είναι η ομάδα. Θα ήταν καλό να είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν οι αντικαταστάτες τους".

Για την αναμέτρηση με τη Λετονία, δήλωσε:"Μιλήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε καλό παιχνίδι. Με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε καλύτεροι. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Για μένα πιο σημαντικό είναι όσα βλέπω στις προπονήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: