Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα με απεργία

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο απεργίας των καλαθοσφαιριστών το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Τα προβλήματα στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ είναι πολλά και οι αθλητές έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για αυτά. Για τον λόγο αυτό υπάρχει σκέψη στις τάξεις των παικτών να κατέβουν σε απεργία και να μην λάβουν μέρος στις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της σεζόν.

Κάτι τέτοιο θα αποφασισθεί το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΚ. Στελέχη του συνδέσμου έχουν εκτιμούν ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες είναι υπέρ της απεργίας.

Ως μία ένδειξη του κλίματος που υπάρχει είναι και η απόφαση των παικτών-μελών του ΠΣΑΚ από τη Βόρεια Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση της περασμένης εβδομάδα να γίνει εισήγηση την Πέμπτη για απεργία.

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένες να γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του συνδικαλιστικού οργάνου. Τα νυν μέλη, δηλαδή, οι Παπαδόπουλος, Τσαρτσαρής, Παπαμακάνιος κτλ, θα είναι και πάλι υποψήφιοι, αλλά θα υπάρχουν και οι υποψηφιότητες των Μπουρούση, Διαμαντίδη και Ζήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: