Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παπάζογλου: "Μπορούμε..."

Μπορεί η Εθνική ομάδα των Ελπίδων να ηττήθηκε στην Τσεχία με 3-0, ωστόσο όπως τόνισε ο Θανάσης Παπάζογλου, οι διεθνείς πιστεύουν πως μπορούν την Τρίτη να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κατακτήσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του ΠΑΟΚ στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6"

"Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι η Τσεχία δεν είναι καλύτερη ομάδα από μας. Όμως χάσαμε με 3-0 την Παρασκευή και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ, που νομίζω πως το αξίζαμε. Πέσαμε σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που έπιανε τα άπιαστα.

Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πίστη κι όλα γίνονται. Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Αν παίξουμε σαν ομάδα, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, θα κερδίσουμε. Αν το σκορ θα μας φτάνει για την πρόκριση, είναι κάτι που θα το δούμε. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Στόχος μας είναι ένα γρήγορο γκολ. Όσο περνά η ώρα και δεν έρχεται το γκολ, θα πέφτει η ψυχολογία μας. Ταυτόχρονα πρέπει να μη δεχτούμε γκολ, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα".

Για την προαγωγή των παικτών της Ελπίδων στους Ανδρες: "Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη της Ελπίδων να προάγεται στην Ανδρών κι ελπίζουμε να έρθει κάποτε και η δική μας σειρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: