Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αουάτ: "Μπορούμε να νικήσουμε"

Η αποστολή του Ισραήλ έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα ενόψει του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Σχεδόν όλοι απέφυγαν να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου. Μοναδική εξαίρεση ο 32χρονος τερματοφύλακας Ντουντού Αουάτ, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος και γιατί όχι και της νίκης...

"Συμφωνήσαμε με τους συμπαίκτες μου να μην μιλήσουμε. Δεν είναι μποϊκοτάζ προς τα ΜΜΕ, απλά θέλουμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο", είπε αρχικά ο Αουάτ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Σίγουρα δεν ήταν το σχέδιό μας να χάσουμε από την Κροατία, απλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι και θέλουμε να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή παρά την ήττα και πρέπει να μην ξεχνάμε ότι χάσαμε από μία καλή ομάδα. Μετά το πέναλτι τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς, αλλά νομίζω νωρίτερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει απογοήτευση διότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, αλλά το ματς αυτό με την Κροατία ανήκει στην ιστορία. Έχουμε μπροστά ματς το ματς στην Ελλάδα και με την νίκη εκεί θα αλλάξουν πάλι τα δεδομένα. Η Ελλάδα έχει μια καλή ομάδα και ξέρουμε ότι θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: