Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Χατζηπαναγής: «Ο Φετφατζίδης είναι ξεχωριστός»

Το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη έπλεξε ο Βασίλης Χατζηπαναγής, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». «Είναι ξεχωριστός, είναι το κάτι άλλο αυτό το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος. «Έχει ωραίο στιλ αλλά αυτό που αρέσει περισσότερο, βάσει των όσων μου έχει δείξει μέχρι στιγμής, είναι ότι φαίνεται προσγειωμένος», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το ντεμπούτο του Γιάννη Φετφατζίδη στην Εθνική Ανδρών: «Πρώτα απ'όλα είναι μεγάλη υπόθεση, όταν καλείς αυτό το παιδί στα 20 του, στην Εθνική Ανδρών. Και αυτό θα τον βοηθήσει στην εξέλιξή του. Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι υπάρχει ταλέντο σε αυτό το παιδί. Τον είχα δει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, τον παρακολούθησα στη συνέχεια και, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει πολύ μεγάλα προσόντα. Έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος, από αυτόν εξαρτάται... Να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίσει να δουλεύει».

Για το πού πρέπει να δουλέψει περισσότερα: «Παντού! Δεν είναι θέμα τελικής προσπάθειας που λένε κάποιοι ή οτιδήποτε άλλο. Να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, κατ'αρχάς στη φυσική κατάσταση, για να γίνει καλύτερος σε όλα, καθώς έχει μεγάλα προσόντα».

Για το τί συμβουλές του δίνει: «Να είναι προσγειωμένος. Εγώ έτσι ήρθα στην Ελλάδα, έχοντας διαφορετική ποδοσφαιρική παιδεία, βέβαια, και έτσι έκανα ό,τι έκανα...»

Για το αν ο Φετφατζίδης μπορεί να έχει καριέρα ανάλογη των προσόντων του: «Αυτή τη στιγμή είναι ταλέντο. Μη λέμε μεγάλα λόγια. Αν δουλέψει όπως πρέπει, όμως, θα φτάσει εκεί που πρέπει. Ψηλά...».

Για το αν υπάρχει κάποιος Έλληνας ή ξένος του "σήμερα" ή του "χθες" που του θυμίζει τον άσο του Ολυμπιακού: «Όχι, είναι ξεχωριστός, είναι το κάτι άλλο αυτό το παιδί. Δεν μου θυμίζει κάποιον. Έχει ωραίο στιλ αλλά αυτό που αρέσει περισσότερο, βάσει των όσων μου έχει δείξει μέχρι στιγμής, είναι ότι φαίνεται προσγειωμένο παιδί. Και έτσι πρέπει να μείνει. Να μην... ακούει τίποτα και εσείς οι δημοσιογράφοι να μην τον... πολυζαλίζετε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχερός ο Φετφατζίδης, γιατί έχει τύχει σε καλούς προπονητές τόσο στην Εθνική όσο και στο γαύρο. Αν είχε στοίχημα η Sportingbet για το ποια ομάδα θα έχει το καλύτερο μέλλον, σίγουρα θα έπαιζα τον Ολυμπιακό.