Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ξενύχτησε πάλι ο Γκοβού, δεν γλιτώνει το πρόστιμο

Ήταν γνωστό από τα χρόνια της Λιόν πως ο Σιντνέ Γκοβού αρέσκεται στα ξενύχτια. Ο Πιέλ του είχε αφαιρέσει το περιβραχιόνιο. Μόνο που από την έναρξη της σεζόν στην Ελλάδα, το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο. Έξαλλη η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τα τερτίπια του Γάλλου επιθετικού.Πέρασαν μόνο λίγες μέρες από τις συστάσεις που του έγιναν σε αυστηρό ύφος από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά ο Γάλλος επανέλαβε το... ατόπημά του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μάλιστα όπως διέρρευσε από αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σε κατάσταση ευθυμίας αν όχι μέθης, φεύγοντας από γνωστό κλαμπ της οδού Πειραιώς, απόρροια του αλκοόλ που προηγουμένως είχε καταναλώσει.

Πριν ακόμη λοιπόν καταλαγιάσει η αναστάτωση που προκλήθηκε με το προηγούμενο περιστατικό (δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ο χειρισμός της υπόθεσης), ο Γκοβού βρίσκεται και πάλι "εκτεθειμένος" στα μάτια της διοίκησης.

Στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι, όχι τόσο για το γεγονός ότι ξενύχτησε στο ρεπό της ομάδας, αλλά επειδή εκτιμούν ότι προσβάλλει την εικόνα του συλλόγου προς τα έξω.  

Το πιθανότερο είναι πως ο Γκοβού θα τιμωρηθεί παραδειγματικά (υψηλό πρόστιμο), όπως προβλέπεται άλλωστε από τον εσωτερικό κανονισμό. Αναμένεται μάλιστα να κληθεί επισήμως σε έγγραφη απολογία.

Αν δε συνετιστεί και πάλι ο Γάλλος άσος τότε στην ομάδα αναμένεται να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους φτάνοντας στα άκρα (μέχρι και διακοπή συμβολαίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: