Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τρίποντο κορυφής ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη, στο κυνήγι τής πρώτης θέσης τού βαθμολογικού πίνακα, πήρε ο Παναιτωλικός με 2-1 εναντίον του ΟΦΗ.Οι παίκτες τού Γιάννη Νταλακούρα μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, και παρότι ισοφαρίστηκαν εννιά λεπτά πριν από το τέλος τού πρώτου μέρους (1-1), πήραν τελικά το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ τού Μηνά Πίτσου στο 47΄. Τρεις βαθμούς που οδηγούν τα «καναρίνια» στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος φιλοξενείται στις 18.00 στη Ρόδο, από τον Διαγόρα.

Καούνος, Γιακούμπου και… Πίτσος

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Βαγγέλης Καούνος για λογαριασμό των γηπεδούχων με γυριστό σουτ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0). Στο 36΄, όμως, ο Γιακούμπου ισοφάρισε για τους Κρητικούς σε 1-1 με σουτ, σκορ με το οποίο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 47ο λεπτό προηγήθηκαν εκ νέου. Ο Καούνος πασάρει από αριστερά, με τον Πίτσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ στην προσπάθειά του να την διώξει (2-1).

Μία φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ τού Γκούρμα πάνω στον αμυντικό των Κρητικών, παρόλα αυτά έμελλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή φάση στο 84΄ με τον Γκουεΐ για να ισοφαρίσουν, ο Τζενάμο όμως έδιωξε εντυπωσιακά.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα (69' λ.τ Παλαιολόγος), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Παππάς (62' Μπαϊκαρά), Γκούρμα (66' Γκούνκελ), Καούνος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπερτίν, Κιάσσος, Λιαπάκης (58' Μπούρμπος), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Ψωμάς, Αγρίτης (46' Νικλητσιώτης), Γκουέϊ, Γιακούμπου (78' λ.τ Ουκάρ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Κοσμάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουμίν, Μπαϊκαρά - Πίτσος, Μπούρμπος, Μπερτίν, Κιάσσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια: