Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ελ Ζαρ: «Στόχος το Champions League»

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως είναι ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μέσω πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γαλλομαροκινός χαφ στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη”:

«Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το μέλλον, αλλά είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνω στην ομάδα. Δεν είναι μόνο τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά και γενικότερα η ζωή εδώ, οι λεπτομέρειες. Νιώθω καλά μέχρι τώρα. Η σύζυγός μου είναι εδώ και της αρέσει. Τα πράγματα πάνε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι ο πιο σοβαρός παράγοντας».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε στα πρώτα παιχνίδια και κάναμε κάποιες ήττες εκτός προγράμματος. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και εξακολουθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο του Europa League και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Είναι εμφανές ότι βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί. Κοντινός -χρονικά- στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολα να μιλήσουμε αυτήν τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποτέ όμως δεν ξέρεις, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League».

Για το αν έχει παίξει ρόλο η αλλαγή προπονητή: «Φυσικά υπάρχει διαφορά, άλλωστε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο κ. Χάβος άλλαξε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως και έξω από αυτό, από πλευράς ψυχολογίας δηλαδή. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής αυτήν τη στιγμή για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ώστε να παραμείνει και στη συνέχεια στον πάγκο. Προσωπικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά στο όλο θέμα. Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και ίσως αυτό έπαιξε καθοριστικό λόγο».

Για την απόδοσή του: «Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι τα έχω πάει καλά μέχρι τώρα. Πάντα, βέβαια, μπορείς να δώσεις περισσότερα. Μου αρέσει να παίζω σαν δεύτερος επιθετικός. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ έπαιζα περισσότερο στο αριστερό και δεξί άκρο της επίθεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: