Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Υποδοχή με αποθέωση και… πέτρες

Στο αεροδρόμιο γνώρισαν την αποθέωση και έξω από το ξενοδοχείο είδαν τα παράθυρα του πούλμαν να σπάνε από πέτρες… Μέσα σε λίγη ώρα οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έζησαν την απόλυτη αντίθεση.

Στο αεροδρόμιο «Ελ Πρατ» της Βαρκελώνης, περίπου 2.000 άτομα περίμεναν την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις αυτοί αντίκρισαν τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους παίκτες του τους αποθέωσαν ενόψει του σημερινού μεγάλου ντέρμπι, προκαλώντας –μάλιστα- την έκπληξη των μελών της μαδριλένικης αποστολής και αρκετά χαμόγελα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό. Όπως μεταδίδουν τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, όταν το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε κοντά στο ξενοδοχείο, μια ομάδα αγνώστων εμφανίστηκε από το πουθενά και πέταξαν πέτρες προς το πούλμαν.

Μία από αυτές έσπασε το τζάμι δίπλα στις θέσεις που ήταν καθισμένοι οι Αρμπελόα και Αλμπιόλ. Οι δύο παίκτες δεν έπαθαν τίποτα, όμως, ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της αποστολής των μαδριλένων τραυματίστηκε ελαφρά .

Εκεί τελείωσαν όλα καθώς η δύναμη της αστυνομίας έγινε μεγαλύτερη και οι παίκτες του Μουρίνιο μεταφέρθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο χωρίς να υπάρξει κανένα άλλο… παρατράγουδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: