Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κοκότοβιτς: «Εύκολο ματς με Παναθηναϊκό»

Χωρίς άγχος υποστήριξε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς πως θα αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «λιονταριών», μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 υποστήριξε πως θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του την επιθετική του φιλοσοφία, ενώ αναφερόμενος στη νίκη επί του Άρη επεσήμανε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που παίζει έναν αγώνα σε δύο μέρες.

«Είναι ειλικρινά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν άλλαξε και τίποτα αφού το άγχος παραμένει και το αποτέλεσμα είναι πάντα ανοιχτό. Στην ουσία το βλέπω σαν δύο ημίχρονα» δήλωσε σχετικά με τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη, για να συμπληρώσει: «Το φοβήθηκα ότι θα διακοπεί όταν είδα την ομίχλη. Είχαμε ρυθμό και δεν ήθελα να διακοπεί, αφού θεώρησα ότι δεν ήταν καλό για εμάς».

Ερωτηθείς για το αν διαφοροποίησε την φιλοσοφία του τόνισε: «Δεν άλλαξα τα πλάνα μου. Τα τελευταία 36 λεπτά τα παίξαμε όπως και πριν. Κάναμε το παιχνίδι μας. Μόνο στις καθυστερήσεις άλλαξα δύο παίκτες, αλλά αυτό ήταν για να κερδίσουμε χρόνο».

Για την άνοδο του Πανσεραϊκού στη 10η θέση της Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε: «Η βαθμολογία είναι καθρέπτης του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, είναι σαν ασανσέρ, με τρεις σερί νίκες πας Ευρώπη και με τρεις ήττες παλεύεις για να σωθείς».

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε: «Τέτοια ματς είναι πιο εύκολα για μας. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα και φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς φόβο, ούτε άγχος και ό,τι βγει».

Για το επιθετικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού ανέφερε: «Δεν έχω μετανιώσει τη φιλοσοφία μας, έτσι παίζουμε. Προσπαθώ να την περάσω στους παίκτες και αυτοί προσπαθούν να την ακολουθήσουν στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε και άτυχοι γιατί από τις μεταγραφές που κάναμε μας λείπουν πέντε βασικοί παίκτες. Αν γυρίσουν οι τραυματίες και κάνουμε 3-4 μεταγραφές ακόμα θα είμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: