Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Παίζουν τα ρέστα τους...



Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται το Europa League. Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Αρης φιλοξενείται (20:00) από την Λεβερκούζεν και η αποστολή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι Γερμανοί θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την πλευρά τους, οι "κίτρινοι" που διεκδικούν με αξιώσεις ένα "εισιτήριο" για την συνέχεια της διοργάνωσης, θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στο Τροντχάιμ με την Ρόζενμποργκ και είναι το φαβορί για την νίκη.

Παράλληλα και για τον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (20:00) την Βιγιαρεάλ και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει τις αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Οι Ισπανοί δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση, όμως σκοράρουν κατά βούληση και αυτό είναι το πρόβλημα που καλούνται να περιορίσουν πρωτίστως οι παίκτες του "δικεφάλου" του Bορρά. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπριζ θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση, όπου δεν υπάρχει φαβορί.

Ακόμη, για τον 7ο όμιλο, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει (22:00) την Αντερλεχτ, που έρχεται στην Αθήνα για να αποσπάσει αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός "εισιτηρίου" για την επόμενη φάση. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της "Ενωσης" θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης και για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν τις απουσίες των Γεωργέα, Γιάχιτς, Δέλλα, Ντιόπ, Σκόκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλου και Γκερέιρο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάκου. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Χάιντουκ Σπλιτ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης -που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην συνέχεια της διοργάνωσης- και με νίκη θα μπει με αξιώσεις στο "κυνήγι" της πρόκρισης.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λεχ Πόζναν-Μάντσεστερ Σίτι (1ος όμιλος), Λέφσκι Σόφιας-Λιλ (3ος), Ντιναμό Κιέβου-Αλκμααρ (5ος), ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παλέρμο (6ος), Χετάφε-Στουτγκάρδη (8ος), Σαμπντόρια-Μέταλιστ (9ος), Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ (10ος), Λίβερπουλ-Νάπολι (11ος) και Πόρτο-Μπεσίκτας (12ος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Λεχ Πόζναν-Μάντσεστερ Σίτι
Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ

2ος όμιλος
Ρόζενμποργκ-Ατλέτικο Μαδρ.
Λεβερκούζεν-Αρης

3ος όμιλος
Γάνδη-Σπόρτινγκ Λισ.
Λέφσκι Σόφιας-Λιλ

4ος όμιλος
ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ
Μπριζ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

5ος όμιλος
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σερίφ Τιρασπόλ
Ντιναμό Κιέβου-Αλκμααρ

6ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παλέρμο
Λοζάνη-Σπάρτα Πράγας

7ος όμιλος
Χάιντουκ Σπλιτ-Ζενίτ
ΑΕΚ-Αντερλεχτ

8ος όμιλος
Οντένσε-Γιουνγκ Μπόις
Χετάφε-Στουτγκάρδη

9ος όμιλος
Σαμπντόρια-Μέταλιστ
Αϊντχόφεν-Ντέμπρετσεν

10ος όμιλος
Παρί Σ.Ζ.-Ντόρτμουντ
Σεβίλη-Καρπάτι

11ος όμιλος
Στεάουα-Ουτρέχτη
Λίβερπουλ-Νάπολι

12ος όμιλος
Ραπίντ Βιένης-ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Πόρτο-Μπεσίκτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: