Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Η Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. ετοιμάζεται να ζητήσει εκ νέου από την ΚΑΕ ΑΕΚ την απομάκρυνσή της από το κλειστό του Ελληνικού μετά την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των "κιτρινόμαυρων" κατά της Εταιρείας από το Ειρηνοδικείο.

Τα Ολυμπιακά Ακίνητα δικαιώθηκαν, αφού το Ειρηνοδικείο έκανε δεκτή την δική τους αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ που αφορά χρέη της τάξης των 180 χιλιάδων ευρώ από τους "κιτρινόμαυρους" για τη χρήση του κλειστού του Γαλατσίου προ αρκετών χρόνων και του Ελληνικού τη σεζόν 2009-2010.

Η αίτηση της ΑΕΚ που απορρίφθηκε αφορούσε αξιώσεις της ΚΑΕ για διαφυγόντα κέρδη σε περίπτωση που υποχρεωνόταν να απομακρυνθεί και μη χρησιμοποιήσει για φέτος ως έδρα το Ελληνικό, με το επιχείρημα πως είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Η σύμβαση ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΕΚ προέβλεπε υπενοικίαση του κλειστού για την περυσινή σεζόν και ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο μόνο εφόσον υπάρξει έγγραφη συμφωνία και από τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές, κάτι που δεν συνέβη.

Αν και τα Ολυμπιακά Ακίνητα είχαν ενημερώσει τη διοίκηση της ΑΕΚ πως δεν επιθυμείται η παραμονή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο Ελληνικό, οι δύο πλευρές ακολούθησαν τη δικαστική οδό.

Τα Ολυμπιακά Ακίνητα έχουν καταθέσει και αγωγή κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ με την οποία διεκδικούν την αποπληρωμή των οφειλομένων για τη χρήση του κλειστού του Ελληνικού από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και την απομάκρυνσή τους από το γήπεδο.

Η δικάσιμος για την αγωγή που κατέθεσαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 τα Ολυμπιακά Ακίνητα ορίστηκε για τις 20 Οκτωβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: