Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Μουρμούρες" στη Σάλκε για Ραούλ

H «αφλογιστία» του Ραούλ με τη φανέλα της Σάλκε έχει δημιουργήσει πολλές... «μουρμούρες» γύρω από την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Σε δέκα ματς με τη γερμανική ομάδα, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις μια φορά, δείχνοντας έτσι πως βρίσκεται μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του.

«Ελπίζω πως θα κάνει περισσότερες ευκαιρίες μέσα στην αντίπαλη περιοχή» είπε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος έχει δώσει όλη την ελευθερία παιχνιδιού που ζητούσε ο 33χρονος στράικερ, βλέποντάς τον, ωστόσο, να μην προσφέρει τα αναμενόμενα.

Στο μεταξύ, την αδυναμία του Ραούλ να έρθει σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα διαπίστωσε και ο συμπαίκτης του, Κλάας-Γιάν Χούντελααρ, καθώς σε δηλώσεις του τόνισε: «Του είπα στα αποδυτήρια ότι, αν μείνει κοντά σε εμένα, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα».

Αντίθετα, ασπίδα προστασίας στον πρώτο σκόρερ -μαζί με τον Φίλιπο Ιντζάγκι- του Τσάμπιονς Λιγκ ύψωσε ο αρχηγός της Σάλκε, Μάνουελ Νόιερ, μιλώντας στο γερμανικό Τύπο: «Ο καθένας πρέπει να δέχεται την κριτική, ανεξαρτήτως του ονόματος και του αριθμού της φανέλας. Αλλά θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω μόνο ένα παίκτη ως αποδιοπομπαίο τράγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: