Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ατιμώρητος ο Μητρόπουλος, πρόστιμο σε ΠΑΟ

Ημέρα εκπτώσεων ήταν η σημερινή για την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Ο Τάσος Μητρόπουλος κρίθηκε ατιμώρητος για το παπούτσι που επέστρεψε πίσω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, καθώς το περιστατικό δεν είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο μόνο για ρίψεις, καθώς τα επεισόδια εκτός γηπέδου δεν εξετάστηκαν…

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βούλτσης, επικαλέστηκε για τον Τάσο Μητρόπουλο ένα περσινό δεδικασμένο, όπου ο Γιώργος Δώνης είχε απαλλαγεί για ένα μπουκάλι που επέστρεψε στην εξέδρα. Όπως αποδείχτηκε, δεν χρειαζόταν τελικά κανένας ισχυρισμός για να μείνει ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού ατιμώρητος, μιας και ο αθλητικός δικαστής δέχτηκε πως από τη στιγμή που το περιστατικό δεν αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά δεν υφίσταται.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η «πράσινη» ΠΑΕ δεν απολογήθηκε για τις εκτός γηπέδου συγκρούσεις με την αστυνομία που είχαν ως αποτέλεσμα ρίψεις δακρυγόνων και συλλήψεις. Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε υπόψη μονάχα τα αναγραφόμενα σε φύλλο αγώνα και έκθεση παρατηρητή, δηλαδή ρίψεις φωτοβολίδων, ποτηριών, παπουτσιού και ύπαρξη ενός υβριστικού πανό. Αυτά στοίχισαν τελικά 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις της Πειθαρχικής:

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: 2.500 ευρώ πρόστιμο, ΠΑΕ Ηρακλής: 2.200 ευρώ, ΠΑΕ Πανιώνιος: 2.200 ευρώ, ΠΑΕ Πανσερραϊκός: 1000 ευρώ, ΠΑΕ Κέρκυρα: Απαλλάσεται, ΠΑΕ Ατρόμητος: 2.500 ευρώ (για την 7η αγωνιστική).

Δεν υπάρχουν σχόλια: