Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χάβος: «Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες»

Από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο πηγαίνει ο ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του. Ο 41 ετών προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη στα δύο εναπομείναντα ματς των ομίλων του Europa League. «Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Σε αυτές πρέπει να στοχεύει ο ΠΑΟΚ, πάντα», είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Συνολικά, για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, ήμασταν αρκετά καλοί. Λειτουργήσαμε άψογα στην άμυνα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος. Το γκολ ήρθε σε καθοριστικό σημείο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Στα τελευταία λεπτά είναι λογικό να γυρίζουν οι παίκτες προς τα πίσω. Αυτό είναι θετικό διότι δημιουργούνται προϋποθέσεις για κόντρα. Σήμερα δυναμώσαμε επιπλέον τον άξονά μας, θέλοντας να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στον τρόπο ανάπτυξης της Βιγιαρεάλ».

Για τα σενάρια πρόκρισης: «Η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια που μένουν. Προσωπικά είμαι χαρούμενος επειδή χάρηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για το θέμα του προπονητή στην ομάδα: «Δεν είμαι πικραμένος. Είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να έχουν άλλη άποψη. Όλοι μπορεί να έχουν άποψη. Καθρέφτης για εμάς είναι το γήπεδο. Εμείς αυτό κοιτάμε. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα πάμε στην Καβάλα για να νικήσουμε. Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Σε αυτές πρέπει να στοχεύει ο ΠΑΟΚ, πάντα. Το λόγο για το θέμα του προπονητή τον έχει η διοίκηση. Δεν το λέω για να το πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: