Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σκέψεις να γίνει στην Τούμπα το νέο, μεγαλύτερο, γήπεδο. Τι αποκάλυψε ο Μπουτάρης

Το νυν γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εξυπηρετεί για καιρό ακόμα τις ανάγκες τής ομάδας και είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι τού συλλόγου αναζητούν μία λύση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πριν από λίγους μήνες είχε δημιουργηθεί θέμα με το αν μπορεί να πάρει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τής ομάδας, με την ΠΑΕ να ξοδεύει αρκετά χρήματα προκειμένου να κάνει ένα γερό 'λίφτιν' ενόψει των υποχρεώσεων του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο 'δικέφαλος του Βορρά' πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα και να βρει μία λύση, με τον Γιάννη Μπουτάρη να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του τις σκέψεις των ανθρώπων τού ΠΑΟΚ για το θέμα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε στο 'Αθλητικό Μετρόπολις' ότι στη συνάντηση που είχε με τον Θανάση Κατσαρή, άκουσε να του λένε: «Να σκάψουμε το ταρτάν της Τούμπας, να κατεβάσουμε χαμηλά το γήπεδο και να κερδίσουμε 10-15 χιλιάδες θέσεις. Αυτή είναι η σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και συμφώνησα γιατί το γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φύγει από την περιοχή της Τούμπας.

Μου είπαν επίσης ότι αυτό το βλέπουν ως την καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή γιατί δεν θέλουν να πάθουν αυτά που έπαθε η ΑΕΚ με τη Νέα Φιλαδέλφεια
».

Τέλος, σχολίασε για το δημοτικό κολυμβητήριο και πώς μπορεί να εξυπηρετεί ο ΠΑΟΚ από αυτό: «Εγώ προτείνω να τους δώσουμε το δημοτικό κολυμβητήριο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας, για να το χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ σε κολύμβηση και πόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: