Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απαρηγόρητος ο Κούπερ…

Η απογοήτευση είναι λέξη μικρή για να αποδοθεί το μέγεθος του συναισθήματος που επικρατεί στον Άρη μετά την ήττα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου απαρηγόρητος, τονίζοντας: «Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι καθώς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Τουλάχιστον, τέσσερις-πέντε ευκαιρίες για γκολ και όμως, χάσαμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια είπε: «Από μία στιγμή όπου εμείς είχαμε ζητήσει, μάλιστα, αλλαγή και αν μας είχε επιτραπεί, ίσως να μην είχε έρθει ποτέ αυτό το γκολ. Δεχθήκαμε γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, καθώς ήταν στα τελευταία λεπτά. Φεύγουμε, λοιπόν, πολύ στεναχωρημένοι από τη Γερμανία και χωρίς κανένα έπαθλο, παρόλο που το αξίζαμε. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και αυτή γίνεται ακόμη σπουδαιότερη, αναλογικά με τον αντίπαλο που έχεις να αντιμετωπίσεις».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα… «Είναι δύσκολο να πει κανείς κάτι. Μπαίνεις με πόνο στα αποδυτήρια, όμως, πρέπει να το ξεχάσεις και να δεις τι έκανε η ομάδα σου στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς παίξαμε πολύ καλά και το μόνο που έλειπε για να είναι η ομάδα τέλεια, ήταν να μετατρέψει κάποιες από τις ευκαιρίες της σε γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Άρης, πλέον, για να προκριθεί οφείλει να κερδίσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Έκτορ Κούπερ απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι και στα δύο επόμενα ματς η ομάδα μου πρέπει να κατέβει και να κερδίσει. Με βάση την απόδοση που είχε η ομάδα σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα πρέπει να διατηρήσει αυτή την απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και βλέπουμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια σε αυτό τον όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: