Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«Βράζουν» στη Ρεάλ με τον Γουέμπ!

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία του Χάουαρντ Γουέμπ, στον ισόπαλο 2-2 αγώνα με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Οι «μερένχες» διαμαρτύρονται για τέσσερις φάσεις, οι οποίες θεωρούν ότι δεν καταλόγισε σωστά ο Άγγλος ρέφερι.

Οι επίμαχες φάσεις

1) Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αμπάτε μονομαχούν για την μπάλα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης και ο αμυντικός της Μίλαν πιάνει από τον λαιμό τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα δε σφύριξε τίποτα.

2) Ο Ιμπραΐμοβιτς μαρκάρει στο 58ο λεπτό του παιχνιδιού τον Σέρχιο Ράμος χωρίς να έχει πρόθεση να πάρει την μπάλα. Ο Άγγλος έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα στον Σουηδό επιθετικό.

3) Ο Ιντζάγκι χτυπάει από πίσω τον Τσάμπι Αλόνσο και ο Γουέμπ, όντας λίγα μέτρα μακριά από τη φάση, έκανε παρατηρήσεις στον Ιταλό φορ.

4) Στο 78ο λεπτό του αγώνα ο 39χρονος ρέφερι δεν είδε σε θέση οφσάιντ τον Ιντζάγκι, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τη Μίλαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ισπανοί έχουν παράπονα από τον 39χρονο ρέφερι από τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στους «φούριας ρόχας» και την Ολλανδία από τις αποφάσεις που είχε πάρει στο συγκεκριμένο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: