Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς Καρλίνιος, Κομπαγιάσι, Σίσιτς με Ξάνθη

Με απόντες τους Ντάιγκο Κομπαγιάσι, Μίρνες Σίσιτς, Καρλίνιος θα παραταχθεί το Σάββατο (6/11) στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη ο Ηρακλής. Οι τρεις ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς τους, δεν ακολουθούν το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και ως εκ τούτου τίθενται εκτός των πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ιατρική εκτίμηση αναφέρει ότι θα είναι έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του "Γηραιού", αμέσως μετά τον αγώνα με τους "ακρίτες". Συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα ο Μανώλης Παπαστεργιανός.

Ανοικτή ενημέρωση, στο μεταξύ, στους φιλάθλους της ομάδας την προσεχή Τετάρτη (10/11), στο πλαίσιο της "... Πολιτικής για διαφανή διαχείριση των πραγμάτων του ποδοσφαιρικού Ηρακλή", όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών θητείας, θα κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Διαδικασία που θα υλοποιηθεί στο Κατσάνειο, με τους «κυανόλευκους» να επισημαίνουν πως θα απαντήσουν "...Διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και σε επίπεδο αριθμών, στις όποιες, τυχόν, απορίες έχει ο κόσμος του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: