Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Σιγουριά στο λιμάνι για Μιραλάς

Πεπεισμένοι πως θα καταφέρουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Σεντ Ετιέν εμφανίζονται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν έως το τέλος Ιανουαρίου να έρθουν σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, με λιγότερα χρήματα από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπει η ρήτρα δανεισμού του παίκτη. Στο λιμάνι πιστεύουν πως η σκληρή στάση της διοίκηση της Σεντ Ετιέν πηγάζει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δε θέλει σε καμία περίπτωση να καταθέσει τα χρήματα που ζητούν οι Γάλλοι, χωρίς πρώτα να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν για.. έκπτωση. Το "κλειδί" για τους "ερυθρόλευκους" στις διαπραγματεύσεις θα είναι η αποπληρωμή του ποσού που θα συμφωνηθεί και πιθανό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στο άμεσο μέλλον. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει το περιθώριο να δρομολογήσει τις εξελίξεις βάση πλάνου και δεν είναι αναγκασμένος να τρέξει το θέμα για να προλάβει πιθανή απώλεια του παίκτη.

Ο Μιραλάς από την πλευρά του έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και περιμένει από τον μάνατζέρ του να ολοκληρώσει τις επαφές για να παραμείνει στο λιμάνι και μετά το τέλος του δανεισμού του. Άλλωστε, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει εκδηλώσει ανοιχτά την επιθυμία να μείνει στους "ερυθρολεύκους" και τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού βλέπει και ο ίδιος πως έχει προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: