Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Στο πλευρό του Κούπερ η διοίκηση

Σε έντονες παρατηρήσεις προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ’ρη, σχετικά με τα πειθαρχικά παραπτώματα, προχώρησε η διοίκηση της ομάδας. Οι ιθύνοντες των "κίτρινων" στέκονται στο πλευρά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο συγκεκριμένο θέμα και είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν στην στάση τους, προκειμένου να επιβληθεί η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε προαναγγείλει τη λήψη νέων, αυστηρότερων μέτρων, καθώς είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά ορισμένων παικτών. Ο τεχνικός του Αρη ενημέρωσε για τις προθέσεις του τη διοίκηση της ομάδας, ενώ ανέφερε και ορισμένα παραδείγματα, τα οποία ενόχλησαν τους ιθύνοντες της ομάδας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά της διοίκησης, προς τους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά, τονίστηκε στους "κίτρινους": "Δεν θα ανεχθούμε ξανά παρόμοια συμπεριφορά. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να φέρεστε ανάλογα. Όποιος από εσάς υποπέσει ξανά σε πειθαρχικό παράπτωμα, τότε θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά. Όταν η παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά".

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Κούπερ συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κέρκυρα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, καθώς σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στους "κίτρινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: