Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα...

Επιμέλεια - Tenorio


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


H αλήθεια είναι ότι ψιλοχαθήκαμε λιγάκι το τελευταίο διάστημα, καί έχουμε μέρες να τα πούμε .Eίναι πού μπλέξαμε με πολλές επαγγελματικές, καί όχι μόνο υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να βγούμε λιγάκι εκτός ρυθμού. Υγεία να υπάρχει μωρέ καί δεν βαριέσαι.Δεν έχω να πω καί πολλά, ελπίζω να είστε καί σύς μιά χαρά, καί πάμε ευθύς αμέσως στα δικά μας.




Neustand - Sturm Graz  (2)


Πρώτη ήττα για τη Neustand μετά από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων.Για το παιχνίδι με τη  Sturm, υπάρχουν δυο απουσίες βασικών παικτών. Πρόκειται για τον ικανότατο επιθετικό Aigner που είναι τιμωρημένος τον τραυματία αμυντικό Mandl.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στη Sturm και τη Saltzburg, το οποίο έμεινε στο 0-0. Από τη μια η καλή εμφάνιση των δυο τερματοφυλάκων, και από την άλλη η αστοχία των παικτών, οδήγησαν στη λευκή ισοπαλία

Aνώτερο πιό δυνατό καί έμπειρο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, έχουν τα φόντα να περάσουν με νίκη.

Θα επιλέξω το διπλό της Sturm σε απόδοση (2.50)


Cartagena - Betis  (2)

Δεν τίθεται θέμα καλύτερης ομάδας στο ζευγάρι.Σαφώς καί έχει προβάδισμά η Betis, καθώς διαθέτει πολύ καλύτερο σύνολο απο την Cartagena.Επίσης θεωρώ πως δίκαια είναι το φαβορί στην αναμέτρηση καί έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, φτάνει να πιάσει την καλή απόδοση πού έχει εώς τώρα

Επιλογή το διπλό της Betis σε απόδοση (2.10)



Bayer Leverkuzen - Bayern Munchen   (2)

Τις ομάδες τις ξέρουμε καί της γνωρίζουμε.Πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς καί οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε καλή σχετικά κατάσταση.Επειδή γουστάρω τα δύσκολα καί κατά συνέπεια το ρίσκο.Θα επιλέξω το διπλό της τεράστιας Bayer Munchen, νομίζω πως αξίζει να την προτιμήσουμε σε τέτοια απόδοση.

Έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα, ανεξαρτήτως έδρας μετρά η  Bayern München κόντρα στη  Leverkusen (9 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Επιλογή μου το διπλό της Bayer Munchen  σε απόδοση (2.40)



Kapfenberg - Ried   (2)

Απογοήτευση επικράτει στούς γηπεδούχους , όχι τόσο για την βαριά ήττα από την Austria που ήταν «εντός προγράμματος», αλλά για το γεγονός ότι δεν άξιζαν τόσο βαρύ σκορ με 5-1.

Με πέντε απουσίες θα αντιμετωπίσει η Kapfenberg την πρωτοπόρο Ried.

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Ριντ, μετά από τις τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και το +4 στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι οπαδοί της ομάδας μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για τίτλο.

Με απουσίες αμφότερες, όμως η Ριντ έχει μάθει να ζει με αυτές, και μάλιστα διανύει καί περίοδο καλής  φόρμας.

Επιλογή το διπλό της  Ried σε απόδοση (2.20)



De Graafschap - Roda   (2)

Δεύτερη σερί ήττα για την De Graafschap η οποία μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια.Διαθέτει μία απο την χειρότερη επίθεση καί άμυνα στο πρωτάθλημα.Έχει δεχτεί γκόλ σε όλα τα παιχνίδια της, με πολύ κακό μάλιστα στατειστικό απολογεισμό, καθώς δέχεται πάνω από 2 τέρματα ανά αγώνα.

Σε πολύ δυνατή κατάσταση από το ξεκίνημα της σαιζόν η Roda , καθώς μετρά μόλις 1 ήττα σε 13 παιχνίδια.Η φορμα της των τελευταίο καιρό είναι , 10 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

 Επιλογή το διπλό γιά την φορμαρισμένη Roda σε απόδοση (2.40)



Στή σούμα , σε σύστημα με ζητούμενα : Sturm Graz - Betis - Bayern Munchen - Ried - Roda.



Kαλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: