Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Γκαρσία: «Τελικός με Μπαρτσελόνα»

Ο Λουίς Γκαρσία τόνισε ότι ο επερχόμενος αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είπε και ο Λουίς Γκαρσία μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Για το παιχνίδι ανέφερε ότι από δυο δικά τους λάθη μπήκαν δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά. «Από δυο δικά μας λάθη μπήκαν δυο γκολ. Όμως, μειώσαμε, ήρθε γρήγορα η ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κράτησε την μπάλα και ήρθε η νίκη.

Ο Γκμοχ μας είπε να είμαστε πιο πιεστικοί, πιο επιθετικοί και να σκοράρουμε, κάτι που κάναμε. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά γιατί έπρεπε να συνεχίσουμε να πιέζουμε τον Ολυμπιακό και τα καταφέραμε και τώρα περιμένουμε να δούμε το επόμενο παιχνίδι», είπε ο μέσος του «τριφυλλιού» για να μιλήσει για την αναμέτρηση με την Μπάρτσα.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ένας τελικός για μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη». Τέλος, όσον αφορά τον νέο προπονητή των πρασίνων, Ζεσουάλδο Φερέιρα, πιστεύει ότι θα τους βοηθήσει την Τετάρτη. «Είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορεί να έχει λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: