Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ζητά απαντήσεις ο Γουίλκινς

Ως αδιαμφισβήτητα άδικη χαρακτήρισε ο Ρέι Γουίλκινς την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Ο πρώην βοηθός προπονητή των «μπλε» κατέφυγε στην Ομοσπονδία προπονητών της Premier League και αποφάσισε με τη συμβουλή τους να αναζητήσει με επίσημο τρόπο τα αίτια του τερματισμού της συνεργασίας.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που η διοίκηση της Τσέλσι έκρινε ότι δεν μπορούσα να συνεισφέρω πλέον στην ομάδα που έχει παίξει έναν τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου. Είχα μία φανταστική σχέση με το προσωπικό, τους παίκτες και τους φιλάθλους της», τονίζει συγκινημένος ο Γουίλκινς.

Στη συνέχεια πάντως ενημέρωσε προς κάθε κατεύθυνση πως θα προχωρήσει το θέμα με πιο επίσημες μεθόδους: «Στην ομοσπονδία των προπονητών του πρωταθλήματος με συμβουλεύουν να ζητήσω απαντήσεις για κάποια θέματα που προκύπτουν με τον αδιαμφισβήτητα άδικο τερματισμό της συνεργασίας μας. Γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση οπότε προς στιγμή δεν θα ήθελα να προσχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: