Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ισόπαλες Ρούμπιν-Ζενίτ, κερδισμένη η ΤΣΣΚΑ

Με τέσσερα γκολ αλλά χωρίς νικητή, 2-2, έληξε το ντέρμπι της Ρούμπιν με τη Ζενίτ στο Καζάν για την προτελευταία αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο από την προηγούμενη εβδομάδα, προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Φαϊζούλιν στο 19’ και Χούστι στο 55’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε πέντε λεπτά με τα τέρματα των Νάβας στο 62’ και Μεντβέντεφ στο 67’.

Το αποτέλεσμα αυτό περιορίζει την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Champions League οριστικά στην τρίτη θέση, που συνεπάγεται συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, καθώς τη χωρίζουν πλέον τέσσερις βαθμοί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που επικράτησε 3-1 της Σπαρτάκ στο τοπικό ντέρμπι, και ως δεύτερη θα αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους.

Συνθέσεις:

Ρούμπιν: Ανσάλντι, Σαρόνοφ, Νομπόα, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ (76’ Γκόρμπανετς), Κούζμιν, Μεντβέντεφ, Αρλάουσκις, Νάβας, Γκογκντενίζ (62’ Πορτνιάγκιν), Νάτκο.

Ζενίτ: Μπορόντιν, Μέιρα, Λομπάερτς, Λούκοβιτς, Άλβες, Ντάνι (63’ Ροζίνα), Ζιριανόφ, Φαϊζούλιν, Σιρόκοφ, Κερζακόφ (81’ Κανούνικοφ), Λάζοβιτς (40’ Χούζτι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: