Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Βλάχος: «Έπρεπε να νικήσουμε!»

O προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος, υπογράμμισε πως η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ένα στραβοπάτημα για την ομάδα του και πως οι Αρκάδες έπρεπε να νικήσουν. Βαγγέλης Βλάχος: «Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για το παιχνίδι που έκαναν. Μπράβο στα παιδιά, τους παίκτες μου, ειδικά στο πρώτο μέρος έπαιξαν πολύ καλά και ελέγξαμε πλήρως το ματς. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό Βόλου που βρήκε το κουράγιο μετά την αποβολή και όχι μόνο σκόραρε αλλά θα μπορούσε να πάρει και το ματς.

Αν θέλετε να σας πω αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι από την ισοπαλία, θα πω όχι γιατί όταν ο αντίπαλος είναι με λιγότερο παίκτη, η ισοπαλία δε φτάνει.Έχω ξαναπεί ότι τις ευθύνες τις παίρνει αυτός που ηγείται της ομάδας και για αυτό το νέο στραβοπάτημα, γιατί στραβοπάτημα είναι, παίρνω την ευθύνη. Για μένα έπρεπε να νικήσουμε.

Όταν ήρθε η ώρα της αποβολής είπα στους συνεργάτες μου, "δεν θέλω αποβολή". Είναι το πρόβλημα που έχουμε στην έδρα μας. Δεν έχουμε εκείνο που λείπει από την ομάδα. Μας λείπουν πολλά και ένα είναι η προσωπικότητα και αυτό το αντιμετωπίσαμε και με τον Βόλο.

Προσωπικά αντέχω την πίεση. Πάντα άντεχα. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν πάει πολύ καλά. Αυτή η ομάδα έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα και έχει πάρει περισσότερα από όσα ίσως θα έπρεπε. Τους παίκτες πρέπει να τους σέβομαι και να λέω μπράβο γιατί αυτοί αγωνίζονται και αυτό πρέπει να κάνουν και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη για να πάρουμε την πρώτη νίκη εντός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: