Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Με Μπουσαΐντι και Ζαγοράκη στο "Καραϊσκάκης"

Στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Ανίς Μπουσαΐντι. Ο Τυνήσιος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και "ανακούφισε" του προπονητή του. Την αποστολή του "δικέφαλου" του Βορρά στο "Καραϊσκάκης" θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Ανίς Μπουσαΐντι. Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" του για το μεγάλο παιχνίδι του "Καραϊσκάκης" και ανάμεσα σ' αυτούς είναι και ο Τυνήσιος ακραίος αμυντικός που προπονήθηκε το Σάββατο, αλλά και οι Βιεϊρίνια, Γκαρσία, οι οποίοι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Σαβίνι και οι Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης και Γιακουμής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα δώσει το "παρών" και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ακολουθεί την ομάδα του στις περισσότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις και δε θα μπορούσε να λείπει από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: