Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κρίσιμη εβδομάδα για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Καθοριστική συνάντηση με τον υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Θάνο Μωραϊτη, θα έχουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη) οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να πληροφορηθούν την θέση της Πολιτείας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του συλλόγου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι "κιτρινόμαυροι" από την πλευρά τους έχουν καταθέσει ήδη έναν πλήρη φάκελο στο αρμόδιο Υπουργείο και περιμένουν την τελική απάντηση της κυβέρνησης, έτσι ώστε να προχωρήσουν στη σύσταση ομάδας εργασίας, αλλά και της εταιρείας που θα αναλάβει την αποπεράτωση του έργου.

Την Παρασκευή, στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του αρχιτέκτονα, Στέλιου Αγιοστρατίτη, στην οποία παρέστησαν στελέχη της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Συγκεκριμένα, την εταιρεία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντινίδης, από το Ερασιτέχνη ο γενικός γραμματέας Βασίλης Τόγελος, ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Κατσιγιάνης και μια πολεοδόμος.

Ο κ. Αγιοστρατίτης παρουσίασε κάποιες λεπτομέρειες του σχεδίου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που ενδιαφέρει, άλλωστε, τους ανθρώπους που "τρέχουν" το θέμα είναι η θέση της Πολιτείας. Όλα τα υπόλοιπα, όπως τόνιζαν οι "κιτρινόμαυροι" μετά τη συνάντηση "...θα μπουν εύκολα στο δρόμο τους".

Τράβηγμα ο Γιάχιτς
Μία ακόμα δυσάρεστη είδηση επεφύλαξε η προπόνηση της Παρασκευής στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Σάνελ Γιάχιτς υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα και προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί το Σάββατο από το ιατρικό επιτελείο. Όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: