Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στην ενδεκάδα ο Μπαλάφας;

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Ασφαλή συμπεράσματα για το πώς θα παίξει η ομάδα δεν προκύπτουν, αλλά κάποιες πληροφορίες προκύπτουν και αξίζει να αναφερθούν.

Το μόνο βέβαιο για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι και σε αυτή την αναμέτρηση δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος παρέμεινε και σήμερα εκτός προγράμματος λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Άρα δεν παίζει 100%. Θετικό το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί –και θα το κάνει- ο Πάμπλο Κοντρέρας. Στην άμυνα πολλές άλλες επιλογές δεν θα υπάρχουν, με τον Μπουσαϊντί βέβαια να επιστρέφει στην ενδεκάδα. Στο κέντρο και με βάση την σημερινή προπόνηση ΔΕΝ είναι καθόλου σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με 4-4-2. Αυτό πλέον άλλαξε και ο Χάβος σκέφτεται (χωρίς τίποτα να είναι δεδομένο) να κρατήσει τον σχηματισμό του 4-2-3-1.

Ποιος όμως μπορεί να είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Βιτόλο; Αν την θέση του Ίβιτς μπορεί να πάρει ο Φωτάκης, ως αντι- Βιτόλο δοκιμάστηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος είναι πιθανό να παίξει δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία! Ήταν και αυτή μία από τις δοκιμές της σημερινής ημέρας.

Δοκιμάστηκαν βέβαια και άλλα σχήματα, αλλά αυτό παρουσιάζει πλέον το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όλα θα κριθούν αύριο μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στην Τούμπα.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: