Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: "Να επικεντρωθούμε στους εγχώριους στόχους"

Να αφήσουν πίσω τους την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθούν στους εγχώριους στόχους ζήτησε κατά τη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού" εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην καλύτερη -κατά πολλούς- ομάδα του κόσμου ενώ για τη συνέχεια τους ζήτησε περισσότερη δουλειά.

"Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και με την Κοπεγχάγη", είπε αρχικά ο προπονητής των "πρασίνων" και συμπλήρωσε: "Τώρα όμως συγκεντρωνόμαστε στους άλλους μας στόχους και θα δούμε το ματς με τους Δανούς όταν έρθει η ώρα του. Πάντως, δείξατε διάθεση στο γήπεδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ειδικά στο ξεκίνημα είχατε συνοχή και προσπαθήσατε αρκετά. Πρέπει να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά όμως, για τον αγώνα με την Κέρκυρα που ακολουθεί".

Στο προπονητικό κομμάτι, αποθεραπεία ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινοβραδινό ματς, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με τη μπάλα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση παίζοντας οικογενειακό δίτερμα. Από τη μεριά του, πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: