Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μητρόπουλος για Μίκρα: «Καθυστερεί ο ΓΣ Ηρακλής»

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Αθλητικό Μετρόπολις» παραχώρησε ο κ. Μιχάλης Μητρόπουλος, εκπρόσωπος της σύμπραξης εταιριών που ανέλαβε τη διαδικασία εξεύρεσης λύσης για κατασκευή γηπέδου στη Μίκρα.
Ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε αρχικά για τους Χορτατζήδες: » Εκεί είναι 27 στρέμματα καιο συντελεστής δόμησης 0.4, άρα δεν μπορουν να δοθούν παραπάνω από 11.000 τ.μ. δόμησης. Οι Βούλγαροι ζητάνε 23.000, αλλά με τις παρούσες συνθήκες, αυτό δεν γίνεται. Θα μπορούσε ο Ηρακλής με τοπογράφο να πιέσει, προκειμένου να αλλάξει αυτό σε 0.6 ή 0,8 για να κερδίσει και περισσότερα μέτρα δόμησης, αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Θα χάσουν την ευκαιρία, τώρα που τροποποιείται το πολεοδομικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης».
Κι ακόμη: «Ο ΓΣ Ηρακλής δεν έχει απαντήσει ακόμη στις προτάσεις μας, υπάρχει καθυστέρηση και οι καιροί δεν είναι άνετοι για επενδύσεις 55 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχουμε ακόμη σχέδια και ενώ έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1 χρόνο. Κατά την εκτίμησή μου θα μπορούσε να γίνει αυτοχρηματοδότηση του έργου ή χρηματοδότηση από Τράπεζα, αλλά ο κ. Γωγάκος δεν θέλει να υπογράψει μόνος του τέτοια εξέλιξη. Εάν δεν γίνουν κάποια βήματα, δύσκολα θα κατασκευαστεί γήπεδο τόσο στη Μίκρα, όσο και στους Χορτατζήδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: