Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Nτρούκερ: «Πρόκληση ο αγώνας με τον Κολοσσό»

Ως αναμέτρηση-πρόκληση χαρακτήρισε ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, αυτή με τον Κολοσσό για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται από τους «θαλασσί» το Σάββατο (27/11, 17:00) και θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν τη νίκη.

«Ο αγώνας κόντρα στον Κολοσσό είναι μια πρόκληση για εμάς. Προερχόμαστε από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι στο Ισραήλ και θα πρέπει να ταξιδέψουμε σήμερα στη Ρόδο για να αγωνιστούμε με τον Κολοσσό. Για το λόγο αυτό οι παίκτες μας θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω στο αυριανό παιχνίδι», είπε ο Ισραηλινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο Κολοσσός είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Έχουμε ένα καλό σύνολο παικτών και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για πάρουμε τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του 23χρονου γκαρντ, Φάνη Κουμπούρα: «Προερχόμαστε από μια ήττα μέσα στην έδρα μας για το ελληνικό Πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι και μια εκτός έδρας νίκη στο Ισραήλ για το Eurocup. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στο Ισραήλ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μη χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: