Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χότζον: «Δεν είναι θέμα νοοτροπίας»

Δεν είναι ψυχολογικό το θέμα της κακής έως τώρα παρουσίας της Λίβερπουλ στα εκτός έδρας ματς της Πρέμιερ Λιγκ, κατά τον Ρόι Χότζον. Ο προπονητής των «κόκκινων» πιστεύει ότι η πενιχρή ως τώρα συγκομιδή της ομάδας μακριά από το γήπεδό της οφείλεται στην ατυχία και στο υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ έχει μόλις πέντε βαθμούς σε εφτά παιχνίδια μακριά από το Άνφιλντ φέτος και ο Άγγλος τεχνικός δείχνει φυσιολογικά προβληματισμένος. Πάντως πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη νοοτροπία της ομάδας, αλλά σε άλλους παράγοντες. Η απόδοση της ομάδας πάντως τονίζει ότι είναι σχετικά καλή παρά τα αποτελέσματα που δεν έρχονται:

«Η συγκομιδή μας εκτός έδρας δεν είναι καθόλου καλή εδώ και πολύ καιρό. Είχαμε μία νίκη και κάποιες ισοπαλίες, πάντως πιστεύω ότι είναι ένα πρωτάθλημα το αγγλικό που οι εκτός έδρας νίκες έρχονται πολύ δύσκολα. Δεν είχαμε πάντως και καθόλου τύχη μέχρι τώρα. Έπρεπε να δώσουμε μάχη για κάθε βαθμό.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Ακόμη και στη Στόουκ που χάσαμε με 2-0 παίξαμε καλά. Τους πιέσαμε μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεχτήκαμε άλλο ένα. Όλοι όμως βλέπουν το σκορ και νομίζουν ότι δεν παίξαμε καλά. Πάντα το αποτέλεσμα είναι που μετράει βέβαια. Όλοι βλέπουν πρώτα το αποτέλεσμα και μετά την απόδοση. Εγώ όμως πρέπει να κρίνω και την απόδοση, γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: