Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Θέλει να ολοκληρώσει στην Ιντερ ο Στάνκοβιτς

Να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας τη φανέλα της Ίντερ θέλει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ενδιαφέρον για τον 32χρονο άσο έχει δείξει η Σάλκε, για το οποίο ο Σέρβος αισθάνεται "γοητευμένος", παρ` όλα αυτά δεν θα ήθελε να αποχωρήσει τώρα από τους «νερατζούρι» καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος, «νιώθω σαν το σπίτι μου».

«Πρώτη φορά ακούω πως η Σάλκε ενδιαφέρεται για εμένα και μπορώ να πω πως είναι ωραίο όταν ομάδες σε θέλουν, παρόλο που είμαι 32 ετών», είπε αρχικά ο Στάνκοβιτς και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την Ίντερ ή την Ιταλία, όπου και διαμένω τα τελευταία 13 χρόνια. Είναι η τελευταία μου εμπειρία στο εξωτερικό και εύχομαι να κλείσω την καριέρα μου εδώ, όπου νιώθω σαν το σπίτι μου. Νομίζω ότι θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ίντερ, είναι 95% σίγουρος γι` αυτό».

Ο Στάνκοβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, έχοντας 85 συμμετοχές και 30 γκολ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο ιταλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Λάτσιο (137 συμμετοχές, 22 τέρματα) όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2004, όταν και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Στους «νερατζούρι» συνολικά σε 191 συμμετοχές έχει σημειώσει 24 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: