Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Θέλει Ραούλ Μπράβο η Μπεσίκτας

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται ο Ραούλ Μπράβο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Ο Ισπανός αριστερός μπακ των "ερυθρολεύκων" μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους "ερυθρόλευκους" και ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μια από αυτές είναι και η τουρκική ομάδα, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Ο παίκτης από την πλευρά του, περιμένει την πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας από τον Ολυμπιακό, πριν ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες. Επιθυμία του Ραούλ Μπράβο είναι να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανανεώνοντας την συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Από εκεί και πέρα, στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Λέτσε και Τζένοα βρίσκεται ο Γιάννη Ποτουρίδης, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φως των Σπορ". Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον πριν κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και από τη Λέτσε και από τη Τζένοα. Ακόμα και όταν έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ήθελαν να τον πάρουν με οψιόν! Είναι δεμένος όμως εδώ συναισθηματικά και δεν ήθελε να φύγει, παρ' ότι ήταν έτοιμα τα πράγματα για την μεταγραφή. Και εμείς δεν θέλαμε να τον χάσουμε».

Επίσης, αναφέρθηκε και στις συμβουλές που δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Δεν μας λέει πολλά και καλά κάνει. Απλώς δείχνει να του έχει εμπιστοσύνη. Μάλλον του αρέσει που μπορεί να βγάζει 40αρες και 50αρες μπαλιές ακριβείας. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει να φτιάχνεις παιχνίδι από την άμυνα. Αν παρατηρήσατε στο ζέσταμα με τον ΠΑΟΚ οι δυο γυμναστές ήταν έξω από την περιοχή, δίνανε την μπάλα στον Γιάννη, έκανε κοντρόλ και έβγαζε 50αρες διαγώνιες για τον Φετφατζίδη και τον Ρόμενταλ! Στο ζέσταμα αυτό! Εμένα τα μάτια μου ήταν πάνω στο παιδί μου, όπως είναι φυσικό και το πρόσεξα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: